НОВИНИ

Дерменджиев: Настроението в отбора не е добро, но излизаме за победа

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:44, 14.10.2020
Чете се за: 00:56 мин.
Футбол
дерменджиев настроението отбора добро излизаме победа

"Настроението в отбора на България не е добро, разочаровани сме, но играчите са професионалисти и правим всичко възможно да преодолеем този психологически стрес и да излезем и да изиграем един нормален мач.", съобщи селекционерът на България Георги Дерменджиев на пресконференция в София.

Дерменджиев уточни, че настроението в съблекалнята е минорно заради загубата от Унгария, тъй като очакванията са били много големи.

Селекционерът допълни, че заради сгъстения цикъл промени в отбора утре срещу Уелс ще има в сравнение с тези в предишните срещи.

“Най-вероятно Галин няма да играе, Георги Костадинов също, а Ники Михайлов е добре вече”, сподели Дерменджиев. “Всеки мач е от значение. Всеки мач излизаме, за да бием. Какъв ще е резултата, след мача се вижда. Целта е играчите да се затвърдят и да започнем да печелим точки за самочувствието на отбора”, допълни той.

Дерменджиев е наясно, че Уелс идва без големите си звезди, но смята, че дори без тях тимът е доста класен.

Според специалиста, “лъвовете” са показали, че са равностойни на съперниците си и лично той е доволен, че играем срещу толкова силни отбори, тъй като израстваме.

Полузащитникът на тима Кристиян Малинов сподели, че се чувства добре физически, след като игра в двубоите с Унгария и Финландия, и е готов да участва и в утрешната среща.

“Всички осъзнаваме какво загубихме, какъв шанс пропуснахме, но животът продължава, няма какво да го мислим, защото той вече е в миналото. Идва нов мач, в който излизаме за победа. За мача мога да кажа, че играта като игра беше добре, но първият и вторият гол бяха изключително леки. Може би момент на разконцентриране, на подценяване на ситуацията ни лиши от участие на Европейско първенство”, сподели халфът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лечков: Конгресът на 11 декември няма да е легитимен
Лечков: Конгресът на 11 декември няма да е легитимен
Националите подкрепиха инициативата на Христо Янев
Националите подкрепиха инициативата на Христо Янев