НОВИНИ

Дете е с опасност за живота след катастрофа на пътя Разград - Шумен

дете опасност живота катастрофа пътя разград шумен
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
09:22, 20.08.2024
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Момиче на 11 години е с опасност за живота след вчерашната катастрофа на пътя Разград - Шумен до разклона за село Веселина, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева.

Сигналът за пътното произшествие е получен малко след 14.00 часа. Товарен автомобил "Волво", управляван от 54-годишен мъж от Шумен, се движил от село Веселина към Шумен. При навлизането на главния път е отнел предимството на движещия се от Варна в посока Русе лек автомобил "Мерцедес", шофиран от 43-годишен мъж от Букурещ. Колата се ударила в предната лява част на камиона.

При сблъсъка са пострадали возещите се в лекия автомобил румънски граждани. Водачът е настанен в Хирургичното отделение на разградската болница с фрактура на десен крак. Возещата се на предната седалка 28-годишна жена е настанена в Отделението по анестезиология и интензивно лечение с фрактура на дясно бедро и временна опасност за живота. Две от возещите се на задната седалка деца, на 9 и на 7 години, са оставени под наблюдение в Хирургичното отделение на болницата.

Най-тежко пострадало е 11-годишното момиче. То е настанено в Отделението по анестезиология с опасност за живота, посочи Георгиева.

Пробите на водачите за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. По случая се води досъдебно производство, допълни говорителят на ОД на МВР в Разград.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Яник Синер преодоля здравословните проблеми и извоюва титлата от Мастърса в Синсинати
Яник Синер преодоля здравословните проблеми и извоюва титлата от Мастърса в Синсинати
Заради катастрофа е ограничено движението по АМ "Струма" при 135 км в посока София
Заради катастрофа е ограничено движението по АМ "Струма" при 135 км в посока София