НОВИНИ

Димитър Ангелов: Изпращаме успешна година за Левски, дано следващата е по-успешна от финансова гледна точка

димитър ангелов изпращаме успешна година левски дано следващата успешна финансова гледна точка
Снимка: НБЛ
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: bgbasket.com
19:04, 01.01.2024
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов си пожела и новата 2024-а година да бъде успешна като вече изминалата 2023-а, през която "сините" триумфираха с Купата и Суперкупата на България.

Родният специалист все пак отчете, че последните няколко месеца са били трудни за столичани от финансова гледна точка и си пожела новата година да бъде по-добра за клуба в това отношение.0

"Изпращаме успешна година за Левски, със спечелване на Купа и Суперкупа. Смятам, че постигнахме добри успехи с отбора, с който разполагахме, качеството на играчите. За съжаление последните месец и половина не бяха от най-сполучливите, но има и такива неща. Дано 2024-а година да е също толкова успешна, както за мен, така и за играчите", започна Ангелов.

"За новата година, дори да е банално, искам да сме здрави всички, играчи, треньори, ръководство и семействата им. Една по-успешна година от финансова гледна точка и дано всеки човек е по-щастлив и по-успешен през новата година", каза още той.

Наставникът на БК Левски даде оценка и на нивото в българското първенство през този сезон, като прогнозира интересна втора половина на кампанията.

"Първенството ни е на добро ниво. Всички отбори подписаха с чужденци на добро ниво този сезон. Тази година и така наречените аутсайдери също направиха добри отбори и това е една от причините първенството да е интересно. Чака ни интересен завършек на сезона", завърши Димитър Ангелов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
29-годишен моторист загина при катастрофа край Пловдив
29-годишен моторист загина при катастрофа край Пловдив
Шофьор на камион е загинал при катастрофа по пътя Русе - Бяла
Шофьор на камион е загинал при катастрофа по пътя Русе - Бяла