НОВИНИ

Димитър Бербатов: Има месец и три дни до конгреса, а няма комисия и зала за него

Димитър Бербатов Борислав Михайлов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:11, 15.02.2022
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Един месец и три дни преди провеждането на конгреса на БФС все още няма назначена комисия за организацията, която да определи правилата за него. Информацията идва от кандидата за президент на централата Димитър Бербатов.

Зала 3 в НДК не е запазена за датата, когато трябва да се проведе важният за българския футбол избор, твърди още той.

Във видео съобщението си той разкрива още, че на вчерашния Изпълком не са били обсъдени организационните въпроси за предстоящия изборен конгрес на 18 март.

„Вчера беше проведен изпълком на БФС, който отново беше обвит в мистерия и потайност както се случват нещата в последните години. Най-важното от този Изпълком, което трябва да знаете е следното: точка 1 от дневния ред, която е била организационни въпроси, свързани с провеждането на конгреса, не е била обсъдена и решения не са били взети. Това е видно, разбира се, и от решенията, които БФС публикува. Това е неправилно и скандално", сподели Бербатов.

„Има месец и три дни до конгреса. Няма комисия назначена за организацията, която да определи правилата за провеждането му. На всичкото отгоре зала 3 в НДК не е запазена. За да не се стига пак всичко да опира до последния момент и да има недопуснати клубове – моля ви, платете си членския внос, защото това може да е причина да не ви допуснат и да бъдете изключени. Надявам се, разбира се това да не е така и да не се стига до изключване на футболни клубове“, коментира още във видеото Димитър Бербатов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повдигнаха обвинение на мексиканеца, задържан за убийството на ММА боеца в Хасково
Повдигнаха обвинение на мексиканеца, задържан за убийството на ММА боеца в Хасково
Призьори от големи първенства идват на турнира по борба „Дан Колов – Никола Петров“
Призьори от големи първенства идват на турнира по борба „Дан Колов – Никола Петров“