НОВИНИ

Димитър Бербатов пред БНТ: Всички факти говорят за некомпетентност в управлението на БФС (ВИДЕО)

Бившият български футболист коментира пред нашата камера и пристигането у нас на живата легенда в бойните спортове Конър Макгрегър

димитър бербатов бнт всички факти говорят некомпетентност управлението бфс видео
bnt avatar logo
от БНТ
07:58, 19.10.2023
Чете се за: 03:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов се прибра у нас в сряда вечер, а при кацането си на летище "София" отдели няколко минути, за да отговори на няколко въпроса, свързани с управлението на родната централа.

Бившият футболист за пореден път разкритикува настоящото ръководство на БФС, обвинявайки го в некомпетентно управление и допълни, че промяна ще дойде рано или късно. Рекордьорът по голове за националния отбор призова още и за обединение от всички, които смятат, че действащото управление не трябва повече да съществува в сегашния си вид.

"Всички факти и това, което виждате говори красноречиво за едно - некомпетентност в управлението на БФС. Промяната ще се случи рано или късно. Ние работим с нашия екип вече две години и половина, но както виждате, нещата се случват трудно, а не както си мислят хората. Затова е нужна тази обединеност - всички ми пишат какво трябва да се направи. Трябва обаче по-голяма обединеност около позицията, че това управление повече не трябва да съществува в този си вид. Изказвам това мнение като гражданин и оставям на страна факта, че съм кандидат на БФС. Мина достатъчно време", коментира Димитър Бербатов.

Любопитното е, че завръщането на Бербатов у нас се случи малко преди на родна земя да пристигне суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър, който е в София, който ще бъде специален гост на бойната галавечер MAX FIGHT 56 в "Арена София" днес от 19:30 часа.

"Той (Конър Макгрегър) много знае кой съм аз (смее се). Посрещнете го човека, отделете му нужното внимание. Надявам се да ви хареса това, което ще ви каже. Пожелавам му успех с това, за което идва. Разбира се, гледал съм негови мачове в UFC, кой не е. Всеки мъж си мисли, че може да прави това, което и те. Те си мислят обаче, че могат и да играят футбол. Този човек си е изградил неговия бранд и затова заслужава уважение. Надявам се да му хареса как ще го посрещнат и какво ще види в България. Успех на Конър Макгрегър! Ако е фен на Манчестър Юнайтед пратете му поздрави от мен", сподели Димитър Бербатов.

Всъщност легендарният ирландец е привърженик именно на "червените дяволи", а освен това подкрепя още шотландския Селтик, като доскоро се считаше, че е фен и на ПСЖ заради своя добър приятел Серхио Рамос, който обаче през лятото се завърна в родната Севиля.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предизборен диспут за бъдещето на Велико Търново
Предизборен диспут за бъдещето на Велико Търново
Иван Хиновски: "Лукойл" вероятно ще направи непрозрачна сделка за "Нефтохим"
Иван Хиновски: "Лукойл" вероятно ще направи непрозрачна сделка за "Нефтохим"