НОВИНИ

Димитър Илиев: Няма как да приемем друго освен победа

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:20, 11.11.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
димитър илиев приемем друго освен победа

Нападателят на Локмотив Пд даде съвместна пресконференция с националния селекционер Георги Дерменджиев преди контролната среща с Гибралтар в сряда.

Нападателят не подценява тима на Гибралтар, но е категоричен, че всичко различно от победа ще бъде провал в утрешната контрола.

"Няма да коментирам въпроси на клубно ниво, тук съм в националния отбор и да се съсредоточим върху това, което предстои на националния отбор. Всеки ден някой "светва" с коронавирус и е изключително неприятно. И Тошко Неделев, и Антон Недялков, двама от най-добре представящите се футболисти, няма да може да играят. За съжаление, нещата се влошават и няма какво да се направи. Не трябва да се притесняваме от отбор като Гибралтар и утре трябва да спечелим."

Футболист номер 1 на България за миналата година заяви, че се надява евентуален успех тази вечер, в комбинация с добра игра, да вдъхне увереност на тима преди последните два мача от "Лигата на Нациите".

"Ако победим с добра игра, ще влезем с по-добро самочувствие в следващите мачове в Лигата на нациите. Длъжни сме да излезем с настроение утре. Промяната трябва да дойде от нас, футболистите, от нашето отношение и да дадем поне малко повод за оптимизъм на българските фенове. Ние не сме Испания, Франция - да излезем, да се разходим и да им вкараме 8-9 гола. Гибралтар се развива, започна да печели, да вкарва голове, но няма как да приемем нещо друго, освен победа утре", каза Димитър Илиев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отец Христофор Събев за събитията след 10 ноември: Каузата беше да има катарзис
Отец Христофор Събев за събитията след 10 ноември: Каузата беше да има катарзис
Окончателно: Парламентът забрани употребата на наргилета от деца
Окончателно: Парламентът забрани употребата на наргилета от деца