НОВИНИ

До 5 юли се ограничава движението по част от пътя Девня - Суворово, вижте обходните маршрути

километрично задръстване заради катастрофа магистрала тракия
bnt avatar logo
от БНТ
16:15, 06.06.2022
Чете се за: 02:02 мин.
У нас
Слушай новината

До 5 юли ще бъде ограничено движениeто в двете посоки в участък от път III-2009 Девня – Суворово, от км 0+600 до км 2, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Спирането на трафика е за извършването на ремонтно-възстановителни работи на предпазната конструкция за въжената линия на предприятието "Солвей Соди" при км 1 на третокласния път. Ремонтните работи ще се изпълняват от комбината.

До завършване на възстановителните работи трафикът ще се пренасочва по обходни маршрути, както следва:

  • Пътуващите в посока Суворово от Варна по АМ "Хемус" се предвижда да бъдат пренасочени от пътен възел „Суворово" по път I-2 Девня – Варна, при км 176 и по общинската пътна мрежа до кръстовището с път III-2009 преди с. Кипра - с. Чернево за гр. Суворово.

  • Движещите се в посока Варна от Суворово ще се пренасочват от път III-2009 при км 2 по общинсканската пътна мрежа през град Девня до кръстовището с път I-2 Девня - Варна при км 174, или от път I-2 при км 176 и пътен възел "Суворово" по АМ "Хемус" за Варна.

  • Автомобилният трафик от Шумен в посока Суворово по АМ "Хемус" се предвижда да бъде пренасочен от пътен възел "Суворово" през път III-2009 до кръстовище с път I-2 Варна - Девня при км 176 и от там по общинската пътна мрежа до кръстовището преди с. Кипра, по път III-2009 през с.Чернево за гр. Суворово.

  • Пътуващите в посока Шумен от гр. Суворово ще бъдат пренасочени от път III-2009 при км 2 по общинската пътна мрежа до кръстовището с път I-2 Варна – Девня – София, при км 176 през пътен възел „Суворово" и АМ "Хемус" за Шумен.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сребърни медали и място в топ 20 на Европа за женския ни национален отбор по ръгби 7
Сребърни медали и място в топ 20 на Европа за женския ни национален отбор по ръгби 7
Руснак със сериозна визитка подсили волейболния Левски
Руснак със сериозна визитка подсили волейболния Левски