НОВИНИ

Добри Митрев е новият председател на УС на БСК

добри митрев новият председател бск
bnt avatar logo
от БНТ
13:59, 01.09.2021
Чете се за: 01:17 мин.
У нас
Слушай новината

На извънредно заседание на Управителния съвет на Българската стопанска камара днес за председател единодушно беше избран Добри Митрев, досегашен главен секретар на Камарата.

Заседанието на УС започна с минута мълчание в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 г., но почина внезапно на 6 август т.г.

Добри Митрев е роден на 19 август 1972 г. и е юрист по образование. Има дългогодишен административен опит, включително като председател на Общинския съвет на град Перник в продължение на два мандата. В екипа на БСК е от 2012 г., а от 2018 г. е главен секретар и член на УС на БСК.

Добри Митрев се ползва с авторитет и подкрепа сред екипа и членовете на Българската стопанска камара, а с годините е доказал своя професионализъм и лоялност към каузата на организацията. Членовете на УС единодушно подчертаха, че чрез този избор се осигурява приемственост в провежданите до момента дейности и политики на БСК, в защита на нейните членове, особено в условията на пандемия, икономическа и политическа кризи, посочват в съобщението си от Камарата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ариф Маджид гласува в Доха за новия Устав и спасяването на световните щанги
Ариф Маджид гласува в Доха за новия Устав и спасяването на световните щанги
Опасно силен вятър днес и утре
Опасно силен вятър днес и утре