НОВИНИ

Довеждащата линия от "Манастирски ливади" стигна до метростанция "Красно село"

столичното метро години билетче 200 плащане електронна карта
bnt avatar logo
от БНТ
11:21, 11.07.2023 (обновена)
Чете се за: 01:20 мин.
У нас
Слушай новината

След два месеца работа по новата довеждаща линия от кв. "Манастирски ливади" до трамвайно ухо "Бъкстон" от днес маршрутът на транспортната услуга се удължава до метростанция "Красно село".

Линията беше пусната на 12 май с първоначален маршрут от кв. "Манастирски ливади - Изток" през кв. "Манастирски ливади - Запад", кв. "Павлово" до трамвайно ухо "Бъкстон".

В натрупаната обратна връзка от потребителите, както и в специално разработеното приложение "BUSINN", се очертаха две основни предложения за подобряване на услугата.

Едното е удължаването на линията до метростанцията, а другото е промяна в мобилното приложение за начина на определяне на точките за слизане/качване в желаната посока на движение на бусчетата и видимостта им по картата.

Електробусчетата ще запазят досегашния си график - всеки делничен ден от 6:07 до 22:40 часа. В пиковите часове интервалът на движение ще е от 16 до 18 минути. Услугата може да се използва с всички видове краткосрочни и дългосрочни карти и билети за градския транспорт.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НАП започва проверки в нощните заведения по Черноморието
НАП започва проверки в нощните заведения по Черноморието
Берое се раздели с Йоан Бауренски
Берое се раздели с Йоан Бауренски