НОВИНИ

Дяков: Не сме се предали, ние сме Лудогорец и ще се борим до последния мач за титлата

светослав дяков мен чест бъда част щаба анте шимунджа
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
19:44, 05.03.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа отказа да говори след сензационната загуба на "орлите" с 0:1 от Пирин Благоевград. Наставникът на разградчани бе изпратен с викове "оставка" от трибуните и бе видимо изнервен след поражението от благоевградчани, което отдалечи Лудогорец на четири точки от лидера ЦСКА.

Пред камерите застана помощник треньорът Светослав Дяков, който призна, че Лудогорец е изиграл слаб мач и поздрави Пирин за мъжката игра.

"Изиграхме много слабо и посредствено първо полувреме. Не играхме, както подобава на шампион. Мислехме, че ще бъде лесен мач, но съперникът ни показа, че не е така", коментира Дяков.

"През второто полувреме имахме сериозен превес, но чистите положения бяха твърде малко. Не сме доволни. Трябва да спечелим такива мачове на всяка цена. Вместо да намалим разликата до първия, тя се увеличи. Не сме се предали, ние сме Лудогорец и ще се борим до последния мач за титлата", каза още Дяков.

"Ние гледаме само себе си. Добре е дошло конкурентите да ни губят точки, но ние знаем, че ако сме на познатото ниво, няма кой да ни спре. Проблемите са единствено при нас. Не сме притеснени за представянето на другите отбори. Длъжни сме да се вдигнем. Доста слаб мач днес, но имаме класни футболисти и трябва да го покажем.

Пирин ни направи показно как трябва да играем. Това са момчета с много проблеми, но показаха, че трябва да си гладен и да мислиш само за футбол", каза още Светослав Дяков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Монтана надви в три гейма Черно море и записа десета победа в НВЛ при мъжете
Монтана надви в три гейма Черно море и записа десета победа в НВЛ при мъжете
Нотингам не се даде на Евертън в битка за оставане във Висшата лига
Нотингам не се даде на Евертън в битка за оставане във Висшата лига