НОВИНИ

Еди Хърн изчетка Кобрата: Пулев е по-комплексен боксьор от Анди Руис

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БНР
12:57, 24.11.2020
Чете се за: 00:53 мин.
Бокс
еди хърн изчетка кобрата пулев комплексен боксьор анди руис
Снимка:

Мениджърът на шампиона по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, сравни Кубрат Пулев с Анди Руис. Повод за това станаха критиките в британските медии, че Джошуа ще се бие със слаб боксьор и цената от почти 15 паунда за платено гледане по телевизията е много висока.

Подобна сума беше платена от зрителите и за първия мач на Ей Джей срещу Анди Руис.

“Вижте, ситуацията с Пулев е същата, както при Анди Руис. Когато обявихме първия мач с Руис, аз бях тотално нападан от всички, които казваха, че този бой не си струва. А Анди взе, че нокаутира Джошуа. Сега ви уверявам, че Кубрат Пулев е на нивото на Анди Руис, а дори може да се каже, че е по-комплексен боксьор.

Вместо да се бият пред 70 000 зрители на стадиона на Тотнъм, Джошуа и Пулев ще излязат пред минимален брой зрителите или въобще няма да има публика. Губим много пари и възможностите ни са ограничени. За това решихме да запазим висока цената на платеното телевизионно излъчване. Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите", мотивира се Хърн.

"Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите. Мачът между Джервонта Дейвис и Лео Санта Крус струваше 74,99 долара, това как ви се струва? Според мен зрителите няма да искат да пропуснат здрава битка като Джошуа - Пулев”, завърши мениджърът на Джошуа.

Двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев е насрочен за 12 декември в Лондон. До края на седмицата ще стане ясно дали на него ще бъдат допуснати известен брой зрители.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Асоциацията на хотелите: Новите мерки ще доведат до масови фалити
Асоциацията на хотелите: Новите мерки ще доведат до масови фалити
Условна присъда и глоба за заразен футболист на Левски?
Условна присъда и глоба за заразен футболист на Левски?