НОВИНИ

Еди Хърн изрази надежда Джошуа-Пулев да се проведе в "О2" Арена.

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
14:10, 04.08.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Други спортове
еди хърн изрази надежда джошуа пулев проведе арена

Антъни Джошуа ще защитава световните си титли по бокс в тежка категория срещу задължителния претендент на IBF Кубрат Пулев в първата седмица на декември, като мачът най-вероятно ще бъде при закрити врата, пише "Сън".

Мениджърът на англичанина Еди Хърн продължава да се надява двубоят да се състои в лондонската зала "O2".

Еди Хърн, мениджър на Антъни Джошуа: Наясно сме, че до края на годината AJ ще има само един мач, така че искаме да го изтеглим възможно най-късно, за да има по-добри шансове на допускането на публика, но това въобще не е сигурно при настоящата ситуация. В този момент е по-вероятно мачът да бъде при закрити врати.

"От "О2" следват разпоредбите на правителството, така че засега са затворени. Те трябва да получат разрешение да отворят. Дали на 50 процента? Или пък на 100 процента (от капацитета си)?. Това ще зависи от властите. При всички случаи ще трябва да се свърши още много работа", каза още промоутърът на англичанина.

Джошуа и Пулев трябваше да се боксират на стадиона на Тотнъм в Лондон на 20 юни, а после и през юли, но срещата беше отложена заради пандемията от коронавирус.

Мач между двамата трябваше да се проведе още през 2017-та година на стадион "Принсипалити" в Кардиф, но тогава "Кобрата" се оттегли от битката поради травма в рамото

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трима моряци спасени благодарение на надпис SOS на плажа
Трима моряци спасени благодарение на надпис SOS на плажа
Задържаха 12 души при спецоперация във Варненско
Задържаха 12 души при спецоперация във Варненско