НОВИНИ

Елин Топузаков: Няма съмнение, че Левски играе за себе си

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:56, 03.06.2023
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
елин топузаков съмнение левски играе себе
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Временният наставник на Левски Елин Топузаков коментира драматичната загуба на своя тим с 2:3 при гостуването на Лудогорец в среща от предпоследния 34-и кръг на Първа лига.

След срещата треньорът изрази задоволството си от представянето на неговите футболисти и заяви, че те по нищо не са отстъпвали на разградчани.

"Доволен съм, не отстъпвахме по нищо. Въпреки че започнахме с променена схема на игра, на почивката отново я променихме. В началото започнахме с трима централни защитници, на полувремето минахме към защита с четирима. Имахме преимущество в началото на второто полувреме. Сундберг имаше проблеми с мускула на прасеца. Нормално е да играе 45 минути, той е изиграл 29 мача от началото на първенството", започна Топузаков.

Българският специалист говори и за кадровите проблеми в Левски, допълвайки, че дори с техните заместници на терена отборът е изглеждал опасно.

"Рикардиньо имаше проблеми в мускул на бедрото на последната тренировка, в края на сезона се появяват болежките. Надявам се да може да играе срещу ЦСКА", сподели наставникът на "сините"

"Вече съм спокоен, че мога да разчитам на всеки - при нас няма резерви. Без значение кои започнаха и кои влязоха, играха със самочувствие. Доволен съм. Всеки мач е супер важен за Левски, важно е кой е в най-добро състояние. Днес изглеждахме опасно и с Асен Митков, Дейвид Михалев и Кристиан Йовов", добави той.

Накрая Елин Топузаков категорично заяви, че с представянето си тази вечер Левски е доказал, че винаги играе за себе си: "С головете, които вкарахме на Лудогорец, мисля, че няма съмнение, че Левски винаги играе за себе си".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор не остави шансове на Алтмайер и е на осминафинал на Ролан Гарос
Григор не остави шансове на Алтмайер и е на осминафинал на Ролан Гарос
Почина Ангел Христов от "Братя Галеви"
Почина Ангел Христов от "Братя Галеви"