НОВИНИ

Елин Топузаков: Успехът ни над Берое е повече от заслужен

Вяра Илиева
от Вяра Илиева
08:55, 24.04.2023
Чете се за: 03:10 мин.
Спорт
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Отбелязването на гол ни тежеше в развитието на атаката. Бяхме по-настоятелни, но защитната игра на Берое ни затрудни. Важна победа и важни 3 точки. В крайна сметка момчетата не се отказаха и бяха възнаградени за усилията. Това каза старши треньорът на Левски Елин Топузаков след победата над Берое с 1:0 в мач от 27-ия кръг на Първа лига.

"Поздравявам още веднъж момчетата, че не допуснахме гол, въпреки че имаше едва-две опасни контра атаки. Ясно е, че не можем да бележим доста голове и това го работим в тренировките. Отдаваме заслуженото на Берое. При всички положения трите точки срещу отбор от долната част в класирането и като домакини бяха на всяка цена. Радостта от победата беше искрена. Наистина труден двубой", каза още Топузаков.

"Всеки един треньор иска в даден мач да пусне футболистите в топ форма. Имаме кадрови проблеми откъм контузии, които не ни дават нужната дълбочина в състава. Който и да се появи от пейката, това са футболисти на Левски и аз разчитам на всеки един. Резервите днес се включиха много добре, не само заради гола", коментира още наставникът.

Попитан за предстоящия сблъсък с Ботев Пловдив, Елин Топузаков заяви: "Следващият мач е далеч, че да коментирам веднага. Футболистите на Левски трябва да могат да играят при всякакви условия. Те трябва да свикнат и да играят пред враждебна публика, а важното е да си вършат работата на терена."

Ботев приема Левски при завръщането си на стадион "Христо Ботев" на 29 април от 20:00 ч., като се очаква феновете на домакините да изпълнят трибуните на новото съоръжение.

"Уважаеми Ботевисти, продажбата на пакетни билети продължава със страхотни темпове. С оглед големия интерес, на стадион "Христо Ботев" е отворена нова каса, която се намира на гърба на Южната трибуна", това написаха от ПФК Ботев на официалната си страница във фейсбук.

В същото време привърженици на отбора помогнаха на работниците да демонтират всички седалки в сектора за гости. Така вече е премахната вероятността феновете на Левски да чупят седалки в мача на 29 април, с който ще бъде открит стадиона.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вещо лице по делото "Семерджиев": Данните показват, че той е шофирал
Вещо лице по делото "Семерджиев": Данните показват, че той е шофирал
Олимпик Марсилия победи Лион и се утвърди в Топ 3
Олимпик Марсилия победи Лион и се утвърди в Топ 3