НОВИНИ

Елвис Ману: Лудогорец е голяма стъпка в моята кариера

bnt avatar logo
от Калоян Николов
12:50, 17.08.2020
Чете се за: 00:41 мин.
Български футбол
елвис ману лудогорец голяма стъпка моята кариера

Лудогорец представи четвъртото си ново попълнение – нидерландското крило Елвис Ману, който е бил част от гранда Фейенорд.

„Мога да играя като нападател и ляво крило. Играл съм във Фейенорд, в Брайтън, в Турция, а за последно бях в Бейжинг Рене. Радвам се, че идвам в Лудогорец. Това е възможност да се върна на високо ниво, отново да играя в Европа, което ме прави щастлив“, започна Ману.

„Джоди Лукоки е много добър мой приятел. Когато той беше в Лудогорец, постоянно сме поддържали контакт. Доста интересни информации знам за отбора. Всяка година Лукоки е ставал шампион. Играл е в евротурнирите, играл е с големи отбори и е побеждавал големи отбори. Правя голяма стъпка в моята кариера“, добави той.

„Като атакуващ играч най-важното нещо е в да вкарваш голове и даваш асистенции. Обичам бързо да стигам до тези възможности. Имам скорост, с която се надявам да допринеса за доброто на отбора. Знам, че в повечето мачове Лудогорец доминира над своите съперници. Познавам Стефан Баджи от Турция, един много добър дефанзивен халф. Знам и за Клаудиу Кешерю – вкарал е над 100 гола. Можем да оформим добър тандем“, завърши Ману.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Картофи, краставици и кайсии са поевтинели драстично през юли
Картофи, краставици и кайсии са поевтинели драстично през юли
В Испания: Куман поема Барселона
В Испания: Куман поема Барселона