НОВИНИ

Емерсон подаде молба за трансфер

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
12:14, 08.07.2020
Чете се за: 00:34 мин.
Футбол
емерсон подаде молба трансфер

Защитникът на Челси Емерсон Палмиери планира да напусне лондонския клуб след края на сезона, съобщи журналистът Николо Шира в Туитър.

Футболистът вече е подал молба за трансфер заради желанието си да запази своето място в италианския национален отбор за Евро 2020, което ще се проведе догодина. По тази причина Емерсон иска да се върне в Серия А. Европейското първенство бе преместено за следващото лято заради пандемията от коронавирус.

Журналистът съобщава, че ръководството на Челси иска 25 млн. евро за своя бранител. Кандидати за него са Интер и Ювентус. Този сезон той взе участие в 14 мача от Премиършип.

Миналата седмица "нерадзурите" си осигуриха подписа на десния бек на Реал Мадрид Ашраф Хакими и сега Антонио Конте търси подсилване и отляво в отбраната. Челси на свой се е прицелил в левия защитник на Лестър Бен Чилуел, а алтернативен вариант е Люка Дин от Евертън. 25-годишният Емерсон е възпитаник на Сантос. В Челси той премина от Рома през януари 2018 г. за 14 млн. евро. Договорът му с лондончани е до 2022 г.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Играчите на Ботев (Пд) с отрицателни тестове за коронавирус
Играчите на Ботев (Пд) с отрицателни тестове за коронавирус
Хаверц поиска трансфер в друг клуб през лятото
Хаверц поиска трансфер в друг клуб през лятото