НОВИНИ

Ерик тен Хаг: Ако видите групата и сте загубили първите два мача, със сигурност трябва да спечелите третия

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:30, 23.10.2023
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
ерик тен хаг видите групата сте загубили първите два мача сигурност спечелите третия
Снимка: БТА
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг даде пресконференция преди утрешното домакинство на неговия тим срещу датския Копенхаген в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Двубоят ще бъде първи на "Олд Трафорд" след кончината на клубната легенда сър Боби Чарлтън, който си отиде от този свят в събота на 86-годишна възраст.

В негова чест срещата ще започне с минута мълчание, а очакванията са играчите на "червените дяволи" да излязат и с черни ленти.

Пред журналистите наставникът на Юнайтед Тен Хаг сподели, че иска неговите футболисти да използват емоциите, предизвикани от спомена за Чарлтън "по правилния начин".

"Боби беше легенда, гигант, не само за Манчестър Юнайтед, но и за световния футбол. Неговото наследство, това, което той остави, бяха високите стандарти, с които трябва да живеем всеки ден. Преди всичко мислите ни са със семейството, съпругата, децата и внуците му. А какво означаваше той за Манчестър Юнайтед, важността за Манчестър Юнайтед, стандартите, които той постави, са ясни на всички", коментира нидерландският специалист.

Мачът на "Олд Трафорд" във вторник вечер се очертава като най-важният за "червените дяволи" от началото на борбата в Шампионската лига, тъй като те допуснаха загуби от Байерн Мюнхен и Галатасарай в първите си два дуела и закономерно са на последното място в група "А" без актив.

"Ако видите групата и след като сте загубили първите два мача, определено трябва да спечелите следващия със сигурност", заяви Ерик тен Хаг.

В същото време датския шампион Копенхаген дотук има спечелена 1 точка, която дойде при равенството 2:2 като гост на Галатасарай в откриващия кръг на груповата фаза.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Деца намериха изгубени пари и ги предадоха в полицията
Деца намериха изгубени пари и ги предадоха в полицията
Опашки се извиха в последния ден за изложба от ранни произведения на Кристо Явашев в Лондон
Опашки се извиха в последния ден за изложба от ранни произведения на Кристо Явашев в Лондон