НОВИНИ

Ерик тен Хаг: Най-важното е да запазим вяра

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова играчите си "да запазят вяра", че могат да бързо да се съвземат след загубата от Тотнъм с 0:3 във Висшата лига в неделя.

тен хаг предпочитахме играем барселона финала лига европа
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:58, 02.10.2024
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова играчите си "да запазят вяра", че могат да бързо да се съвземат след загубата от Тотнъм с 0:3 във Висшата лига в неделя, предаде ДПА.

Юнайтед ще гостува на Порто в Лига Европа в четвъртък, след което ще пътува и до Бирмингам за мач с Астън Вила в неделя. Отборът загуби три от първите си шест мача в първенството и е на 13-о място в класирането. нидерландският треньор обаче не се притеснява за бъдещето си.

"Не мисля за това, не съм притеснен", каза той пред Sky Sports. "Ще се опитаме да направим успешен сезон. Нищо не е лесно, но няма и от какво да се страхуваме. Можем да се справим. Имахме лош мач с Тотнъм. Трябва да предложа решения на отбора. Най-важното нещо е да запазим вяра. Това е най-важното, защото загубиш ли вяра, губиш всичко", каза Тен Хаг.

"В отбора играчите искат да се борят един за друг. Когато губим, всички са разочаровани, но това е и нашето гориво", смята треньорът.

"Трябва да се справиш с крититиките и да не им обръщаш голямо внимание. Фокусиран съм върху воденето на отбора, да опитам да извлека максимума от него и не се задълбочавам върху негативните мнения за мен като личност. Това не помага на процеса. Разбрахме се да се държим заедно през лятото. Сключихме споразумение и сме зад него", добави нидерландецът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор Димитров: Имам усещането, че съм на съединител и просто трябва да тръгна
Григор Димитров: Имам усещането, че съм на съединител и просто трябва да тръгна