НОВИНИ

Ерик тен Хаг ще опита да върне Мемфис Депай в Манчестър Юнайтед

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:53, 26.11.2022
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
ерик тен хаг опита върне мемфис депай манчестър юнайтед
Слушай новината

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще се опита да привлече обратно на "Олд Трафорд" нидерландския голмайстор Мемфис Депай, който в момента носи екипа на Барселона.

Според медиите в Англия "червените дяволи" смятат да отправят оферта в размер на "само" 4 милиона паунда за 28-годишния Депай, който вече веднъж носи екипа на Юнайтед между в рамките на два сезон между 2015 и 2017 година.

Тен Хаг е останал доволен от видяното от неговия сънародник и изглежда ще се опита да го привлече в състава си през януарския трансферен прозорец.

При първия си престой на Острова обаче Мемфис Депай изобщо не впечатли с изявите си, отбелязвайки 7 гола в 53 мача за Манчестър Юнайтед във всички турнири.

В момента обаче нидерландецът се намира в трудно положение в клубния си Барселона, където от началото на сезона е изиграл едва три двубоя, като причина за това беше и контузията му в бедрото, която той лекуваше в месеците преди Световното първенство в Катар.

Дори и когато беше здрав в началото на кампанията обаче шансовете за изява на Депай бяха ограничени заради идването на "Камп Ноу" на Роберт Левандовски.

Понастоящем Мемфис Депай е част от състава на Нидерландия, който се подвизава на Мондиала в Катар, като във вчерашния ден нападателят изигра едно полувреме при равенството 1:1 срещу Еквадор.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Варненци протестират срещу събарянето на баня "Гъбата"
Варненци протестират срещу събарянето на баня "Гъбата"
Протест срещу безводието: Жителите на Омуртаг блокираха главния път София-Варна
Протест срещу безводието: Жителите на Омуртаг блокираха главния път София-Варна