НОВИНИ

Ериксен шокира: Бях мъртъв за 5 минути (Видео)

ериксен шокира бях мъртъв минути видео
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:03, 04.01.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Датският футболист Кристиан Ериксен даде първото си обширно интервю след инцидента, който претърпя по време на Евро 2020.

В двубой срещу Финландия от груповата фаза на първенството, 29-годишният полузащитник получи сърдечен арест и колабира на терена. Самият Ериксен призна пред датската телевизия "DR1", че не е бил измежду живите 5 минути, докато медиците са се опитвали да възвърнат сърдечния му ритъм.

"Невероятно е, че толкова много хора ми писаха и пратиха цветя. Това ме прави много щастлив. В болницата ми казваха, че получавам все повече и повече цветя. Първоначално беше странно, защото не очаквах хората да пращат цветя, защото бях мъртъв за пет минути. Бе много неочаквано, но много мило от тяхна страна. Всички добри пожелания много ми помогнаха. До ден днешен хората продължават да ми пишат", заяви откровено футболистът.

"Благодарих на хората, които срещнах лично - на докторите, на съотборниците ми и на техните семейства. Сърдечно благодаря на всички, които продължават да ми пишат, да ми пращат писма и на тези, които ме спират по улиците. Тяхната подкрепа ми помогна да се справя с този тежък момент", завърши интервюто си Кристиан Ериксен.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕС забрани вредни мастила за татуировки и постоянен грим
ЕС забрани вредни мастила за татуировки и постоянен грим
Силен вятър отмени старта на "Четирите шанци" в Инсбрук
Силен вятър отмени старта на "Четирите шанци" в Инсбрук