НОВИНИ

Фъргюсън: Не можех да си представя Кристиано да играе за Манчестър Сити

фъргюсън можех представя кристиано играе манчестър сити
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:45, 12.09.2021
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че е изиграл съществена роля за това клубната легенда Кристиано Роналдо да се завърне на "Олд Трафорд".

Португалецът бе близо до трансфер в градския съперник Манчестър Сити, но тогава ръководството на "червените дяволи" се активизира и успя в последния момент да си върне Роналдо.

Вчера бившият играч на Ювентус и Реал (Мадрид) се завърна триумфално в "Театъра на мечтите", след като отбеляза два гола за победата с 4:1 над Нюкасъл.

"Вълнувам се като всички останали. Вчера цял ден цареше очакване. Говоря за всички привърженици. Това бе страхотен ден за Манчестър Юнайтед. Много хора изиграха своята роля за завръщането на Роналдо. Аз също допринесох, защото знаех, че Кристиано истински иска да дойде тук. Това беше важно. За мен е вълнуващо. Изпитах и облекчение, защото не можех да си представя той да играе за Ман Сити. Не мисля, че и някой друг би си го представил. Заради това предприехме стъпки, с които да се уверим, че той ще дойде тук. След това клубът изигра много добре своята роля. Говорих с Глейзър и всичко бе уредено. Мисля, че той ще окаже особено положително влияние върху младите играчи", заяви Фъргюсън.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Терзийска се класира втора на тенис турнира за жени от ITF във Варна
Терзийска се класира втора на тенис турнира за жени от ITF във Варна
Пламен Данаилов от ИТН: Кой колко ще получи след актуализацията на Бюджет 2021
Пламен Данаилов от ИТН: Кой колко ще получи след актуализацията на Бюджет 2021