НОВИНИ

Фенове на Левски поискаха обяснение от Наско Сираков

наско сираков срещна фенове левски
bnt avatar logo
от БНТ
12:50, 02.07.2021
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е провел разговор с фенове на клуба на стадион „Георги Аспарухов“. Привържениците и босът на тима са имали предварително уговорена среща, на която представители на агитката са поискали да узнаят каква точно е ситуацията в клуба.

В последната седмица стана ясно, че Наско Сираков е прекратил преговорите с Джоузеф Диксън, а финансовата реалност при "сините" е много тежка.

След разговора, който е преминал спокойно, привържениците са напуснали стадиона.

Появи се официално съобщение в страницата на фенклуб "Ултрас Левски". Привържениците твърдят, че не е имало нахлуване на съоръжението.

"Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това, дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение. Със Сираков коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще. Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово. Сираков ни каза, че ще говори по Дарик радио и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб."

Преди два дни членът на Надзорния съвет Тити Папазов обяви, че през следващата седмица ще се проведе заседание на Управителния съвет на клуба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стъридж: Рахийм не получава уважението, което заслужава
Стъридж: Рахийм не получава уважението, което заслужава
Контролите на България U21 с Франция открити за феновете
Контролите на България U21 с Франция открити за феновете