НОВИНИ

Феновете на ЦСКА изкупиха билетите за гостуващия сектор в Разград

феновете цска изкупиха билетите гостуващия сектор разград
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:15, 19.05.2023
Чете се за: 02:12 мин.
Спорт
Слушай новината

Привържениците на ЦСКА изкупиха всички налични билети за гостуващия сектор „Г“ за утрешния сблъсък с Лудогорец от втория плейофен кръг в Първа лига. Двубоят между първия и втория в класирането е на 20 май от 20:15 часа на стадион „Хювефарма Арена“.

Ето какво написаха шампионите на клубния си сайт:

„Уважаеми фенове на ЦСКА-София,

Уведомяваме Ви, че билетите за сектор "Г" за утрешния мач на "Хювефарма Арена" са изчерпани. По тази причина касата на сектор "Г" утре няма да бъде отворена. Важно е да се знае, че ПФК Лудогорец изпрати определен брой билети на привърженици на армейците, които ще пътуват организирано от София.

ПФК Лудогорец напомня на феновете на ЦСКА-София, които са си закупили билети онлайн от тестовата версия на мача в системата на Eventim, че талоните са валидни, но трябва да бъдат разпечатани на хартиен носител, тъй като на "Хювефарма Арена" има пропускателен режим с турникети, които дават достъп след прочитане на баркода. Съветваме ви да не копирате многократно един и същ билет, тъй като системата ще допусне единствено първият.

ПФК Лудогорец уведомява гостуващите привърженици, че на сектор "Г" ще има кетъринг зона с освежителни напитки, както и екип от парамедици с линейка, която ще бъде позиционирана пред входовете на сектор "Г".

За улеснение на гостуващите фенове се обособява зона за паркиране по северното платно на Гаров път от кръстовището на бул. “Княз Борис“ с ул. “Добруджа“ до подстанцията на западна промишлена зона“.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зеленски пристигна на срещата на Арабската лига
Зеленски пристигна на срещата на Арабската лига
Александър Донски ще играе за титлата на двойки на турнир по тенис в Анталия
Александър Донски ще играе за титлата на двойки на турнир по тенис в Анталия