НОВИНИ

Феновете на ЦСКА ще трябва да презаверят билетите си за финала с Левски

феновете цска презаверят билетите финала левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:14, 04.05.2022
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на ЦСКА обяви на официалния сайт на клуба, че всички привърженици на "червените", които са си закупили онлайн билети за сектор "А" на Националния стадион за финала на Купата на България, трябва да презаверят своите пропуски на касите на стадион "Българска армия". В противен случай те няма да бъдат допуснати на сблъсъка за националния трофей с Левски.

Поради големия зрителски интерес към финала, вчера се получи проблем със закупуването на билети, като и фенове на Левски започнаха да купуват пропуски за сектор "А", който обаче е отделен за феновете на ЦСКА. Поради това онлайн продажбата на билети бе преустановена, а продадените за сектор "А" пропуски ще важат само след презаверяване.

Презаверяването на билетите ще става в събота (14.05.) от 10:00 до 19:00 часа, както и в неделя (15.05.) от 10:00 до 14:00 часа на касите на стадион "Българска армия".

"След възникналия казус вчера, когато се появиха основателни съмнения, че фенове на противниковия отбор, неспазвайки предварително оповестеното разпределение, купуват билети за сектор "А", настояхме пред организатора на финала, за бързо и коректно решение. Проверката показа, че за сектор "А", извън касите на "Армията" са продадени 2025 пропуски. Няма как да знаем колко от тях са закупени от фенове на ПФК Левски София. За нас най-важни са сигурността и интересът на привържениците ни и вярваме, че това е единственият и най-справедлив начин нито един “армеец”, закупил вече билет, да не загуби мястото си на стадиона, както и нито един фен на друг отбор да не се озове сред наши. За всички привърженици от провинцията, които пътуват само за мача, отново напомняме, че касите ще работят и в деня на финала до 14.00 часа. Осъзнаваме, че възможностите им за закупуване на билет са ограничени, затова настоявахме да не се стига до анулиране. Съжаляваме за причиненото неудобство и се надяваме в бъдещите срещи, чиято организация не е в наши ръце, да не се сблъскваме с подобни проблеми", пишат "армейците".

Финалът за Купата на България между ЦСКА и Левски ще се играе на 15 май от 17.00 часа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков пред НС: Имаме три приоритета за доставките на газ
Кирил Петков пред НС: Имаме три приоритета за доставките на газ
"Възраждане" след гласуването: Или ние ще унищожим това правителство, или то ще унищожи всички
"Възраждане" след гласуването: Или ние ще унищожим това правителство, или то ще унищожи всички