НОВИНИ

ФИФА и президентът Инфантино поздравиха Борислав Михайлов за новия мандат

Джани Инфантино
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
13:45, 18.10.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на ФИФА Джани Инфантино официално поздрави Борислав Михайлов по повод преизбирането му начело на Българския футболен съюз, съобщават от централата.

В адреса си ръководителят на световния футбол подчертава важния принос на Михайлов за развитието на най-популярния спорт в България.

Ето и пълния текст на писмото:

„Скъпи г-н президент,

Моля да приемете най-топлите ми и искрени поздравления по повод преизбирането Ви за президент на Българския футболен съюз с четиригодишен мандат на извънредния конгрес на БФС, проведен във вторник, 12 октомври 2021 г. в София.

Ще се радвам да предадете поздравите ми и на членовете на Изпълнителния комитет, избрани и преизбрани заедно с Вас, като в същото време използвам случая да Ви благодаря за всичките Ви усилия, работата Ви и важния Ви принос за развитието на спорта ни и популяризирането на ценностите му в България.

Изпращам на Вас и на екипа Ви най-добри пожелания за новия мандат и успех във всички предизвикателства занапред. Скъпи г-н президент, с нетърпение очаквам да продължим съвместната си работа за развитието и просперитета на футбола в България в следващите години.

Футболно Ваш,

Джани Инфантино“

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕС е изнесъл над 1 млрд. дози ваксини за COVID-19
ЕС е изнесъл над 1 млрд. дози ваксини за COVID-19
Мач на български национал не завърши заради бой на фенове
Мач на български национал не завърши заради бой на фенове