НОВИНИ

Филип Кръстев призна, че напуска Левски и заяви: Мъчно ми е, емоциите са много силни

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:02, 11.06.2023
Чете се за: 02:57 мин.
Спорт
филип кръстев иска остане левски една година
Снимка: ПФК Левски
Слушай новината

Българският национал Филип Кръстев призна, че вече е изиграл последния си двубой с екипа на Левски и през следващия сезон няма да бъде част от тима.

Това се случи минути след края на баража за Лигата на конференциите, спечелен от "сините" с 2:0 срещу Арда, като халфът сподели, че се чувства тъжен от факта, че си тръгва.

"Емоциите са много силни. Мъчно ми е. Второто полувреме на моменти нямах сили да тичам и си мислех, че това наистина ми е последния мач. Уникален период. Благодарен съм на всеки фен и човек, който беше част от екипа. Дори лошите моменти бяха нужни. Щастлив съм и ще запомня тази година и половина, която беше най-добрата ми като футболист и човек", започна Кръстев.

"Много мачове ще ми останат в съзнанието. Вторият полуфинал с Лудогорец и финала за Купата с ЦСКА са мачовете, които ще помня", разказва още той.

Юношата на Славия разкри, че все още не е наясно къде ще продължи кариерата си и изрази готовност някой ден отново да заиграе в Левски.

"Нямам яснота къде ще продължа кариерата си. Ще видя какви опции има и кои отбори имат най-голямо желание да ме вземат и да продължа развитието си. Надявам се да се представя добре с националния отбор и ще премисля кой ще е следващия ми отбор. Разбира се, че в бъдещ етап бих се завърна в Левски. Надявам се, че ще е след дълга и успешна кариера. Бих се радвал да се върна в Левски, защото е отбора на сърцето ми", коментира играчът, чиито права се държат от белгийския Ломел.

"Необратимо е напускането. Наемът ми изтича. За да остана ще трябва да се подписва нов договор, на но този етап мисля, че е невъзможно да се случи", каза още Кръстев.

Накрая той говори на кратко и за предстоящите си ангажименти с националния тим на България и мачовете срещу Литва (17 юни) и Сърбия (20 юни).

"Двата мача с Литва и Сърбия ще са тежки. Надявам се да започнем да спечелим. Длъжни сме да се представим по-добре от миналите мачове", завърши Филип Кръстев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия и Украйна си размениха близо 200 военнопленници
Русия и Украйна си размениха близо 200 военнопленници
Двама души са с опасност за живота след тежка катастрофа на АМ "Тракия"
Двама души са с опасност за живота след тежка катастрофа на АМ "Тракия"