НОВИНИ

Гълъбинов не успя да помогне на Специя при загуба от Фиорентина

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:23, 20.02.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
гълъбинов успя помогне специя загуба фиорентина

Българският нападател влезе от пейката при тежката загуба за неговия Специя с 0:3 от състава на Фиорентина на старта на 23-ия кръг в италианската Серия "А".

Родният национал изигра около 30 минути на стадион "Артемио Франки" във Флоренция, но не можа да предотврати загубата на новака в италианското първенство, който след това поражение се смъкна до 16-то място в подреждането.

Именно отборът на Фиорентина пък измести Специя, благодарение на тези точки, които изкачиха "виолетовите" на 12-та позиция във временното класиране.

Душан Влахович откри резултата в 48-та минута, когато засече на празна врата подаване на Гаетано Кастровили. Ситуацията бе разглеждана от ВАР, тъй като при завършващия пас имаше съмнения дали топката не е напуснала очертанията на терена, но голът все пак бе зачетен.

Малко след първия час игра на терена се появи и Андрей Гълъбинов, но само секунди по-късно асистента за първия гол Кастровили се възползва от лошо изчистена топка, за да направи резултата 2:0.

Класическото измерение на резултата оформи Валентен Ейсерик в 82-та минута, разписвайки се след груба грешка в отбраната на Специя.

В друг мач от изминалата вечер Торино спечели с минималното 1:0 гостуването си на Каляри, а точен за успеха бе бразилецът Бремер.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бетис продължава борбата за Европа след успех над Хетафе
Бетис продължава борбата за Европа след успех над Хетафе
Проф. Мутафчийски: Всеки, който иска, може да се ваксинира във ВМА
Проф. Мутафчийски: Всеки, който иска, може да се ваксинира във ВМА