НОВИНИ

Георги Иванов-Гонзо: Имаме аргументи да победим Лудогорец

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:16, 19.02.2021
Чете се за: 00:56 мин.
Български футбол
георги иванов гонзо имаме аргументи победим лудогорец

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов заяви пред Дарик радио, че "смърфовете" имат своите аргументи да победят Лудогорец в предстоящия мач.

Дербито между шампионите на страната и носителите на Купат на България е в събота от 15:00 часа на стадиона в парк "Лаута".

"Наградата, която получихме, е много ценна. Това е признание за целия клуб. Надяваме се тази година да вземем отново Купата и да спечелим още една награда. Доволни сме от точката срещу Черно море. Винаги играем за победа, но предвид това, че бе първи мач, а и лошия терен сме доволни от точката", започна той.

"Лудогорец е най-сериозният отбор в България. Локомотив обаче има своите аргументи да победи. Надявам се да спечелим. Ще обърнем внимание на силните страни на Лудогорец. През годините Локомотив постига добри резултати срещу тях, което ни дава допълнително самочувствие за предстоящия мач. Ръководството изплати една заплата. Собственикът ни увери, че всичко ще бъде изплатено до края на другата седмица. Футболистите са спокойни".

"Радвам се, че Димитър Илиев два пъти поред печели "Футболист на годината". Имаме трима играчи, които бяха отличени. Смятам, че всички в тима ще искат да се представят на високо ниво, за да попаднат отново в класацията. Помагаме с каквото можем на Тунчев. Всички в клуба трябва да сме доволни от начина по който води отбора".

"Надявам се и Левски и ЦСКА да бъдат стабилни, тъй като когато това го има ще има и силен национален отбор. Следя случващото се в Левски, не мога да кажа какво ще е бъдещето на клуба в дългосрочен план. Не заслужават мястото, което заемат, на базата на футболистите, с които разполагат", завърши спортният директор на Локо (Пд).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Медведев е втория финалист на Australian Open след 20-та си поредна победа
Медведев е втория финалист на Australian Open след 20-та си поредна победа
Две стотни разделиха Алберт Попов от влизане в топ 30 в първия манш в гигантския слалом
Две стотни разделиха Алберт Попов от влизане в топ 30 в първия манш в гигантския слалом