НОВИНИ

Георги Василев: Пожелавам успех на Илиан Илиев

Бившият наставник на отбори като Левски, ЦСКА, Локомотив София и Унион Белрин пожела успех на Илиан Илиев, ако именно той бъде избран за селекционер на мъжкия национален отбор по футбол

Георги Василев
bnt avatar logo
от БНТ
14:52, 31.10.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият треньор Георги Василев вярва, че Илиан Илиев разполага с нужните качества, за да постигне успехи като селекционер на мъжкия национален отбор по футбол.

Легендата на Етър Велико Търново представи книгата си “В Германия го наричат Генерала”, която описва кариерата му.

"Поводът за написването на книгата е да не ме забравят хората. Постигнал съм успехи, за които е нормално да запазя в спомените. удовлетворен съм от направеното като треньор. Правил съм пропуски и грешки, но вярвам, че моята кариера е позитивно нещо. Припомних си доста неща. Пропуснах и доста неща, които ще оставим за другата книга", сподели той.

Бившият наставник на отбори като Левски, ЦСКА, Локомотив София и Унион Белрин посочи естеството на треньорската професия.

"Талантът не е на преден план. Всичко е плод на работа, усилия, характер, емоции и преживявания, подчинени на пълноценно обучение. Бях спокоен и уверен в търсенето на успеха. Оценяването на един треньор зависи от резултата. Когато един отбор е успешен, разбира се, че треньорът е на върха", обясни той.

Георги Василев пожела успех на Илиан Илиев, ако именно той бъде избран за селекционер на мъжкия национален отбор по футбол.

"Пожелавам успех на новия селекционер на националния отбор. Работил съм с него и знам качествата му. Оптимист съм. Стискам му палци да успее", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ПП-ДБ сезираха прокуратурата за нарушения на изборите в Малорад
ПП-ДБ сезираха прокуратурата за нарушения на изборите в Малорад
11 103 секции са излъчвали на живо броенето на бюлетините в изборната нощ
11 103 секции са излъчвали на живо броенето на бюлетините в изборната нощ