НОВИНИ

Георги Захариев: Няма да спечели кандидатът с най-добра програма, а този с най-голямо влияние в клубовете (ВИДЕО)

Извънредният изборен Конгрес на БФС започва днес в 10:30 часа, а събитието ще бъде излъчено НА ЖИВО в YouTube канала на БФС. Развитието може да следите и на сайта ни bntsport.bg!

георги захариев спечели кандидатът добра програма голямо влияние клубовете видео
bnt avatar logo
от БНТ
10:16, 15.03.2024
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев говори пред журналистите при пристигането си на Извънредния изборен конгрес на централата, след който се очаква да стане ясно името на новия ръководител на футболната ни централа.

Футболният агент изрази съжалението си, че вероятно победата няма да бъде за кандидата с най-добра програма, а за този с най-голямо влияние в клубовете.

"Ситуацията в българския е футбол е такава, каквато е в държавата. Това, което ни обединява в кого не харесваме. Със сигурност има задкулисни игри и договорки, така че е сигурно, че няма да спечели нито кандидатът с най-добрата програма, нито този, който говори най-добре. Ще спечели този с най-голямо влияние в клубовете. Надявам се той да бъде човек, който припознава като новото", коментира Захариев.

Запитан дали той би влязъл в следващия Изпълком на БФС, претендентът за ръководния пост отговори следното: "При мен влизането ми в Изпълкома е малко по-сложно, защото трябва да прекратя лиценза си на агент. За да направя тази жертва, трябва да съм много сигурен, че ще се работи в правилната посока".

Извънредният изборен Конгрес на БФС започва днес в 10:30 часа, а събитието ще бъде излъчено НА ЖИВО в YouTube канала на БФС. Развитието може да следите и на сайта ни bntsport.bg!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Емо Костадинов: Три години имаше нападки, очаквам и днес да има
Емо Костадинов: Три години имаше нападки, очаквам и днес да има
Георги Градев: В някои райони са давани 5000 лева, за да се гласува за Георги Иванов (ВИДЕО)
Георги Градев: В някои райони са давани 5000 лева, за да се гласува за Георги Иванов (ВИДЕО)