НОВИНИ

Героят Матей: На тренировка обикновено пращам топката извън стадиона

Борил Гочев
от Борил Гочев
20:10, 08.11.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
героят матей тренировка обикновено пращам топката извън стадиона
Слушай новината

Нидерландският централен бранител на ЦСКА Юрген Матей коментира по много любопитен начин гола си във вратата на ЦСКА 1948, донесъл трите точки на неговия тим в последния двубой от 14-ия кръг на Първа лига.

В 30-ата минута Матей се разписа със страхотен изстрел от повече от 30 метра, но след двубоя призна с усмивка на лице, че подобни изпълнения не са нещо типично за него.

"Получих топката от Брадли, видях, че няма никой пред мен и реших да пробвам. Успях да уцеля топката много добре и се радвам, че спечелихме. Треньорът иска да правим упражнения на тренировки и да стреляме, но аз обикновено съм от тези, които пращат топката извън стадиона и отбягвам да го правя. Бях изненадан, че вкарах. Не видях, че топката е в мрежата, но след това видях, че другите се радват", коментира победния си гол Матей.

Капитанът на "червените" сподели още, че този успех е важен тима след двата поредни тежки мача срещу Локо Пд и Заря (Луганск).

"В последните минути трябваше да боравим добре и с времето, беше трудно, но спечелихме 3 точки. Имахме два поредни трудни мача. Беше важно да спечелим този мач. Трябваше да си върнем чувството да сме щастливи. Надявам се да продължим така", завърши централният бранител.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С месеци ще се забави събарянето на строежа "13 века България"
С месеци ще се забави събарянето на строежа "13 века България"
БНБ продаде на аукцион съкровищни облигации
БНБ продаде на аукцион съкровищни облигации