НОВИНИ

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 1: ФК Антверп-Лудогорец, двубой от груповата фаза на Лига Европа

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:14, 03.12.2020
Чете се за: 00:55 мин.
Футбол
гледайте живо бнт антверп лудогорец двубой груповата фаза лига европа

Българският шампион вече отпадна от борбата за продължаване напред в турнира,но пред момчетата на Станислав Генчев остава целта да не завършат с нулев актив в група J.

Тази вечер на Лудогорец предстои последното гостуване в груповата фаза на Лига Европа за сезон 2020/21. "Зелените" ще излязат на стадион "" в белгийския град Антверпен, за да срещната носителя на Купата на страната, ФК Роял Антверп.

Белгийците започнаха като аутсайдери в групата, но още в първия кръг сюрпризираха неприятно българския шампион, записвайки победа с 1:2 в Разград.

Треньорът на Антверп, Иван Леко заяви след тази среща, че неговия отбор има за цел да се забавлява в турнира, но ето че три мача по-късно, белгийците са само една победа от място на 1/16 финалите.

Ако Антверп днес победи Лудогорец, а Тотнъм стори същото срещу ЛАСК Линц, то белгийския тим ще се класира за следващата фаза още при дебюта си в турнира.

От друга страна българския шампион определено се представя под очакваното през този сезон в Лига Европа. След споменатото вече поражение на старта от днешния съперник, последваха нови три загуби, които оставиха "зелените" на дъното.

Наставникът на Станислав Генчев заяви при заминаването на отбора вчера, че Лудогрец ще излезе за победата тази вечер, макар да няма шансове за продължаване напред.

Ще успее ли българският шампион да запише първи точки в Лига Европа през този сезон и да обърка сметките на върха в група J или високолетящият Антерп ще направи нова важна крачка към място на 1/16 финалите?

Разберете тази вечер НА ЖИВО в ефира на БНТ 1 от 19.55 часа!!!

Студиото преди двубоя започва в 19 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сърбия затяга мерките - как ще работят заведенията и магазините
Сърбия затяга мерките - как ще работят заведенията и магазините
НС отхвърли ветото на президента върху Закона за ДДС
НС отхвърли ветото на президента върху Закона за ДДС