НОВИНИ

Греъм Потър: Разочаровани сме от резултата

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:10, 15.09.2022
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Греъм Потър
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Новият наставник на Челси Греъм Потър не скри разочарованието си от равенството срещу РБ Залцбург в групите на Шампионската лига.

Срещата в Лондон бе официален дебют за Потър начело на "сините", като в крайна сметка двубоят завърши 1:1, като Рахийм Стърлин даде аванс на домакините в 48-та минута, но четвърт час преди края Ноа Окафор донесе точката за гостите от Австрия.

След края на мача Греъм Потър сподели, че е останал разочарован от крайния резултат и допълни, че отборът трябва да се подобри в малките детайли.

"Разочаровани сме от резултата. Мисля, че момчетата дадоха всичко от себе си. Отбелязахме добър гол, но след това техният вратар направи няколко хубави спасявания. Това е положението, трябва да се съберем. Характерът и влагането бяха на ниво, ще се подобрим. Осигурихме на Рахийм възможности да играе един на един достатъчно често и попадението беше в резултат на това. Винаги е дразнещо, когато допуснеш гол. Като цяло, представянето ни в защита беше повече от задоволително, но трябва да се подобрим в малките детайли", сподели наставникът на Челси.

Потър, който бе назначен на поста преди точно една седмица разкри, че отношението на всичките към двубоя е било фантастично въпреки треньорската смяна.

"Не е лесно за момчетата, те показаха много позитивна реакция в последните няколко дни и ще трябва да станем по-добри. Отношението е фантастично, нямам оплаквания като изключим факта, че не взехме трите точки", заяви Греъм Потър.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Промениха началния час за втория ден на двубоя от Купа "Дейвис" между България и РЮА
Промениха началния час за втория ден на двубоя от Купа "Дейвис" между България и РЮА
Безредици в Хаити
Безредици в Хаити