НОВИНИ

Григор Димитров: Има доста нови неща около мен

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
15:55, 25.01.2021
Чете се за: 00:51 мин.
Тенис
григор димитров доста неща около мен

Григор Димитров се чувства добре и няма търпение да се завърне на корта. Това се очаква да се случи в началото на другата седмица на турнир от категория АТР 250 в Мелбърн, който ще служи като генерална репетиция преди началото на Откритото първенство на Австралия, което ще започне на 8 февруари.

Най-добрият ни тенисист отговори на въпроси на фенове (сред тях и българи) в онлайн интервю в Инстаграм профила на един от спонсорите си.

„Аз съм от късметлиите, които могат да излизат за няколко часа навън и да тренират. Кортовете са буквално до нас. Много играчи са тук, всичко е наблизо. Винаги е специално да започнем годината в Австралия. Хората са много приятни, дано имаме чудесно лято“, коментира Димитров.

Заедно в Мелбърн с 29-годишният хасковлия е и новата му приятелка Лолита Османова, която дори проведе няколко тренировки с него.

„Всички искат да знаят пикантното. Запознахме се преди време, ще я видите много скоро по телевизията. Тя беше с мен на няколко турнира, ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Има доста нови неща около мен последните месеци, така че се вълнувам. Същото е и с треньора ми, очаквам с нетърпение първият ни турнир заедно“.

Новият наставник на Григор Данте Ботини също е в Мелбърн, но от една седмица е поставен под пълна карантина, след като е бил контактен с човек с коронавирус.

Димитров също така сподели, че преди двубои използва един и същи душ. Относно любимата си храна тенисистът ни за пореден път похвали готварските умения на майка си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна масовото тестване за коронавирус на учителите във Варна
Започна масовото тестване за коронавирус на учителите във Варна
Отново теч на отпадни води във Варненското езеро
Отново теч на отпадни води във Варненското езеро