НОВИНИ

Григор Димитров вече мисли за семейство

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:08, 17.12.2020
Чете се за: 01:09 мин.
Тенис
григор димитров вече мисли семейство

Най-добрият български тенисист обяви, че вече мисли за семейство в обширно интервю, което той даде за списание Hello Monaco, в което разкри и че е създал в България фондация, носеща неговото име.

По време на разговора стана ясно, че Димитров вече мисли за семейство : „Да, разбира се. Не искам да прозвучи арогантно, но ми се налага да полагам усилия, за да бъда по-обикновен отколкото съм, тъй като искам известно време да живея малко по-спокойно и да не се занимавам с нищо“.

Както знаете, от скоро Григор Димитров излиза с Лолита Османова, която също живее в Монте Карло и е дъщеря на руски олигарх.

Световният номер 19 допълни още, че обича да стои вкъщи: „Не ходя често по дискотеки, дори да имам възможност. Никога през живота си не съм опитвал алкохол. Харесва ми да вечерям със семейството и приятелите си. Искам животът ми да бъде по-спонтанен. Да шофирам наоколо, да изпия чаша хубаво кафе. Харесва ми да съм вкъщи и да пиша. Просто документирам мислите си, когато съм в настроение за това“, допълни още той.

Григор също така разкри, че спазва строг хранителен режим 3-4 дни преди даден турнир, описвайки менюто си тогава като "по-здравословно от обикновеното".

„Тогава се опитвам да се храня по-здравословно от обикновено. Консумирам по-семпла храна и никога не смесвам храните. В тези периоди не консумирам глутен, в никакъв случай, но не изпадам в крайности. Харесвам риба. Два пъти седмично ям месо. Освен това много обичам сладко – бисквити, сладолед и шоколад. Обичам лакомствата, но не съм зависим от тях. Никога не ми се е случвало да стигам до състояние от типа „Човече, трябва да хапна шоколад, иначе ще се разтреперя“. По време на турнирите съм много дисциплиниран."

Накрая 29-годишния хасковлия спомена и защо е избрал да живее в Монте Карло. „Това ми помага да се отпусна. Прибираш се вкъщи, оставяш си багажа и отиваш на плаж. Освен това тук се чувствам сигурен и всички уважават личното ми пространство, което е много важно за мен. Това не винаги се случваше на другите места, на които съм живял“, разкри Димитров.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът: Трябва да сме бързи и гъвкави в мерките, пандемията в цял свят се усложнява
Премиерът: Трябва да сме бързи и гъвкави в мерките, пандемията в цял свят се усложнява
Учениците от 1. до 4. клас се връщат на училище на 4 януари, заведенията и моловете остават затворени
Учениците от 1. до 4. клас се връщат на училище на 4 януари, заведенията и моловете остават затворени