НОВИНИ

Гришо се завръща на корта тази вечер

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:08, 28.09.2021
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
гришо завръща корта вечер
Слушай новината

Българският тенисист Григор Димитров ще изиграе тази вечер първия си двубой от турнира от сериите АТР 250 в американския град Сан Диего.

За 30-годишния хасковлия това ще бъде първи мач от US Open насам, когато травма в стъпалото му го спря още във втория кръг в Ню Йорк.

Негов съперник ще бъде най-добрият унгарски тенисист Мартон Фучович, като срещата е поставена втора на централния корт, където програмата започва в 21:30 часа българско време.

Това означава, че първата ни ракета и Фучович се очаква да излязат на корта след 23:00 часа за третата си битка помежду им.

Григор е в търсене на първи успех срещу унгареца, който спечели и двата двубоя помежду им до момента. И двете срещу бяха през миналия сезон в Ню Йорк.

След полунощ българско време Димитров отново ще бъде на корта за мача си на двойки, където ще играе в тандем с Жан-Жулен Рожер. Техни съперници в първия кръг ще бъдат Брендън Накашима и Сам Вербеек.

Междувременно днес стана ясно, че Гришо ще се включи и в надпреварата от категория АТР 500 във Виена, която ще се проведе между 25 и 31 октомври.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Караджов бе повикан в националния отбор на България
Иван Караджов бе повикан в националния отбор на България
Нинова: Мерките на правителството са неадекватни на тежката ситуация
Нинова: Мерките на правителството са неадекватни на тежката ситуация