НОВИНИ

Ханзи Флик: Резултатът трябваше да е различен

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:37, 08.04.2021
Чете се за: 00:32 мин.
Футбол
ханзи флик резултатът трябваше различен

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик остана разочарован от загубата на неговия тим с 2:3 от ПСЖ в първия двубой между двата тима от 1/4 финалите в Шампионската Лига.

Наставникът на "баварците" сподели, че неговите футболисти са играли много силно и са създали доста възможности за гол, като при малко повече късмет, резултатът можеше и да е по-различен.

Специалистът допълни още, че ПСЖ са успели да отбележат три гола, създавайки само няколко възможности, но завърши с това, че Байерн ще се опита да вземе своето в реванша и да се класира за 1/2 финалите в турнира.

"Съперникът ни вкара три, а имаше само няколко положения. В същото време ние се представихме впечатляващо. Можехме да постигнем доста по-различен резултат. С шансовете, които създадохме, трябваше да вземем нещо повече. Все пак съм доволен от показаното от моя отбор. Смятам, че показахме футбол на топ ниво и не се предадохме до самия край. Комплименти за играчите ми. Ще направим всичко по силите си да достигнем до полуфиналите"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пет жертви, сред които две деца, при стрелба в Южна Каролина
Пет жертви, сред които две деца, при стрелба в Южна Каролина
Почетино: Победихме най-добрия отбор в Европа
Почетино: Победихме най-добрия отбор в Европа