НОВИНИ

Хавиер Ибаниес отказа хърватин на Световното в Белград

хавиер ибаниес отказа хърватин световното белград
Снимка: БФБ
bnt avatar logo
от БНТ
15:26, 28.10.2021
Чете се за: 01:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Хавиер Ибаниес постигна втора впечатляваща победа на Световното първенство по бокс в Белград, Сърбия. Натурализираният кубинец срази хърватина Филип Колак, отказвайки съперника си малко преди края на втория рунд. Двубоят бе в категория до 57 килограма.

Ибаниес проведе много силно срещата, като доминираше от първия гонг и със страхотни комбинации направи така, че противникът му изпадна в нокдаун в края на рунда. Съвсем логично родният национал продължи в сходен стил на провеждане на мача, доминацията му стана още по-осезаема и той ликува с крайния успех 30-ина секунди преди края на втората част.

С успеха Ибаниес се изстреля към третия кръг на Световното първенство. Така родният национал ще се изправи срещу Илмар Гонсалес от Колумбия. Двубоят им е предвиден за 1 ноември, понеделник.

Малко по-късно, в своя първи мач на Световното първенство, ще се изяви и Петър Белберов. В категория над 92 килограма той ще боксира с Кади Агнес от Сейшелски острови. Мачът е последен на ринг В и се очертава да започне около 16.45 часа.

Двубоят ще бъде излъчен на живо по БНТ 3.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Камион блъсна 7 коли и се удари в светофар в Пловдив
Камион блъсна 7 коли и се удари в светофар в Пловдив
Съчетанията на Калейн и Воложанина от финалите на лента и бухалки (ВИДЕО)
Съчетанията на Калейн и Воложанина от финалите на лента и бухалки (ВИДЕО)