НОВИНИ

Хебър (Пазарджик) обяви привличането на двама италиански специалисти

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:26, 17.01.2022
Чете се за: 01:27 мин.
Спорт
хебър пазарджик обяви привличането двама италиански специалисти
Снимка: ВК Хебър (Пазарджик)
Слушай новината

Волейболният шампион на България при мъжете Хебър (Пазарджик) обяви привличането на италианците Марко Лионети и Клаудия Касоли, които ще работят в школата на пазарджиклии.

И двамата пристигат у нас по препоръка на наставника на Хебър Камило Плачи, а а част от работата им ще бъде спойката между мъжкия отбор и школата.

Лионети ще бъде назначен на поста технически директор на школата, докато Касоли ще отговаря за кондиционната подготовка.

Двамата бяха официално представен от президента на българския първенец Александър Иванов, който заяви, че техният опит и в мъжкото, и в женското направление ще бъде от огромно значение за развитието на Хебър.

"Много се радваме, че Марко и Клаудия приеха нашата покана и вече са в Пазарджик. От днес те официално са част от семейството на Хебър. Хубаво е, че двамата имат опит в мъжкото и женско направление, защото е хубаво школата да се развива и в двете посоки. Това е и естествената стъпка от градежа на нашата школа, където предстои да въведем още нови неща. За момента запазваме треньорския състав", коментира Иванов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Падна още една треньорска глава в Серия "А"
Падна още една треньорска глава в Серия "А"
Ковид леглата в София ще бъдат увеличени с 10%
Ковид леглата в София ще бъдат увеличени с 10%