НОВИНИ

Хебър се раздели с двама от футболистите си

Хебър
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:25, 06.06.2023
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Хебър прекрати трудово-правните си отношения с двама от досегашните си футболисти: Муса Сила и Арсенио Валпорт, съобщиха от клуба.

Те имаха договори с клуба до 30 юни 2023 година, но по взаимно съгласие на двете страни контрактите бяха разтрогнати с незабавен ефект.

30-годишният Арсенио Джърмейн Седрик Валпорт пристигна в Хебър като свободен агент в началото на месец септември, миналата година и бе част от допълнителната селекция на “зелените” след края на сътрудничеството на клуба с италианците от “Жокер груп”. За престоя си в Хебър бившият младежки национал на Нидерландия записа общо 18 мача (943 минути) за първенство, отбеляза 3 гола, записа 1 асистенция и получи 4 жълти картона. Арсенио има и 1 мач за Купата на България (23 минути в двубоя с Марица).

С Хебър предсрочно се разделя и френският защитник Муса Сила. Подобно на Валпорт, 23-годишният десен бек също пристигна в Хебър като свободен агент през миналия септември, идвайки от френския Шоле. Парижанинът записа 15 мача (888 минути) с екипа на “зелените” в шампионата, в които получи 2 жълти картона.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новото правителство прие властта от служебния кабинет
Новото правителство прие властта от служебния кабинет
Валентин Илиев пое Спартак Варна
Валентин Илиев пое Спартак Варна