НОВИНИ

Хендерсън: Все още сме гладни за успехи

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
11:28, 28.08.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Футбол
хендерсън все сме гладни успехи

Спечелването на Висшата лига не е направило Ливърпул по-малко гладен за трофеи и „червените“ ще продължат да гонят титли и купи и през новия сезон, заяви капитанът на "мърсисайдци" Джордан Хендерсън.

Ливърпул сложи край на 30-годишното чакане за триумф във висшия ешелон миналия сезон, финиширайки на 18 точки пред втория Манчестър Сити. Хендерсън, който изигра 30 мача в лигата, преди да попадне в лазарета с травма на коляното, отправи предизвикателство към своите съотборници да продължат да се подобряват.

„Нуждаем се от ново силно представяне, да бъдем по-добри, да запазим страстта, този глад и конкурентноспособност, който показахме в последните няколко години. Просто да продължим в същия дух и да спечелим колкото се може повече трофеи, защото доказахме през последните години, че сме топ отбор. Това се дължи на усилената работа и отдаденост“, каза английският полузащитник за официалния сайт.

Воденият от Юрген Клоп шампион на Премиършип излиза срещу носителя на "ФА Къп" Арсенал в Къмюнити Шийлд в събота, преди да стартира защитата на титлата си срещу новак Лийдс на 12 септември.

„Трябва да започнем устремно и уверено още от първата среща за сезона и имаме шанс за нов трофей. След това Висшата лига започва много скоро, така че трябва да сме подготвени“, завърши той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кардиолог от благоевградска болница почина от COVID-19 в "Пирогов"
Кардиолог от благоевградска болница почина от COVID-19 в "Пирогов"
Магуайър: Страхувах се за живота си и помислих, че са ме отвлекли
Магуайър: Страхувах се за живота си и помислих, че са ме отвлекли