НОВИНИ

Хеттрик на Роналдо изкачи Юнайтед на четвъртото място във Висшата лига

хеттрик роналдо изкачи юнайтед четвъртото висшата лига
bnt avatar logo
от БНТ
21:13, 12.03.2022
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

"Червените дяволи" откриха резултата в 12-ата минута чрез завърналият се в титулярния състав Кристиано Роналдо, който се разписа в годния десен ъгъл на вратата на Юго Лорис с удар от над 25 метра.

В 33-ата минута "Шпорите" получиха правото да изпълнят 11-метров наказателен удар за игра с ръка на Алекс Телес при центриране на Деян Кулушевски отдясно на наказателното поле. Зад топката застана Хари Кейн, който се разписа в долния десен ъгъл на Давид Де Хеа.

Пет минути след това Юнайтед възстанови преднината си, когато Джейдън Санчо центрира по земя отляво в пеналтерията на гостите, а Роналдо с мигновен удар прати топката между краката на Лорис, право в мрежата.

Лондончани за втори път в срещата изравни резултата в 72-ата минута. Регилон центрира отляво в наказателното поле на домакините, където капитанът Хари Макгуайър засече топката и я прати в собствената си врата.

Кристиано Роналдо реализира своя хеттрик в 82-ата минута, засичайки с глава центриране от ъглов удар на грешника за първия гол на Тотнъм - Алекс Телес.

В класирането тимът на Ралф Рангник е четвърти с 50 точки, с два пункта преднина пред петия Арсенал. Тотнъм пък е седми с 45 точки в актива си.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рилски спортист нанесе четвърта поредна загуба на шампиона Левски
Рилски спортист нанесе четвърта поредна загуба на шампиона Левски
Доброволци от Хасково доставиха дарение в украинския град Чернивци
Доброволци от Хасково доставиха дарение в украинския град Чернивци