НОВИНИ

Хосе Мария Бакеро: Опитваме нова идея в клуба

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:41, 18.07.2023
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
хосе мария бакеро опитваме нова идея клуба
Снимка: startphoto.bg
Слушай новината

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро остана доволен от успеха на неговия тим с минималното 1:0 като гост на новака Етър Велико Търново в среща от откриващия кръг за сезона в родната Първа лига.

Бившият футболисти отчете, че неговият тим се е нуждаел от известно време, за да навлезе в двубоя, но след това е създал 3-4 чисти положения за гол.

"През първите 20-25 минути беше нормално те да играят добре. Тогава бяха опасни, но след това ние заиграхме доста по-спокойно. Имахме 3-4 ситуации, в които беше нормално да се разпишем", заяви испанецът.

Бакеро разкри още, че в клуба се опитват да въведат една нова концепция на игра и допълни, че все още играчите му имат много неща за подобряване в представянето си.

"Работихме и направихме доста промени. Доволен съм от играчите. Опитахме една нова идея в клуба и в отбора. Бяхме агресивни и има много неща, които са се подобрили. Доволен съм. Опитваме нова идея в клуба и в отбора. Важно е колко ще бъдат спокойни играчите. Футболът може да бъде различен. Имаме концепция, която можем да развием с тези футболисти. Може би скоро ще подпишем с още един нов играч, но съм доволен от качеството, което имаме", коментира наставникът на "белите".

"Първо ще видим какво направихме днес и ще празнуваме, но това не променя нещата. Има много работи, които трябва да подобрим. Ще работим, за да направим по-добра структурата на игра", завърши Хосе Мария Бакеро.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разходка в националния музей „Васил Левски“ в Карлово (Снимки)
Разходка в националния музей „Васил Левски“ в Карлово (Снимки)
Росен Барчовски определи групата за гостуването на Норвегия от предквалификациите за Евробаскет 2025
Росен Барчовски определи групата за гостуването на Норвегия от предквалификациите за Евробаскет 2025