НОВИНИ

Христо Стоичков се срещна с президента на ФИФА и куп звезди от близкото минало в Саудитска Арабия

Българската легенда застана редом до Джани Инфантино, Антонио Конте, Мичел Салгадо, Патрик Клуйверт и Юри Джоркаеф, като всички те изгледаха на живо мачовете от втория кръг на световното клубно първенство, което продължава в Саудитска Арабия

христо стоичков срещна президента фифа куп звезди близкото минало саудитска арабия
bnt avatar logo
от БНТ
16:24, 16.12.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Живата легенда на българския футбол Христо Стоичков използва страницата си в социалните мрежи, за да публикува една любопитна снимка, на която той позира с президента на ФИФА Джани Инфантино от редица популярни футболисти от близкото минало като Антонио Конте, Мичел Салгадо, Патрик Клуйверт и Юри Джоркаеф.

Шестимата се срещнаха в Джеда, Саудитска Арабия, където в момента се провеждат мачовете от световното клубно първенство.

Всички те изгледаха на живо мачовете от втория кръг на надпреварата, в които египетския Ал Ахли надви представителя на домакините Ал-Итихад с 3:1, докато японския Урава се справи с мексиканския Клуб Леон. По този начин представителите на Африка и Азия си осигуриха място в полуфиналите на надпреварата, където ще се изправят съответно срещу бразилския Флуминензе и английския Манчестър Сити.

"Една прекрасна нощ в Джеда с толкова приятели и спомени! Благодаря ви, Джани Инфантино, Антонио Конте, Патрик Клуйверт, Мичел Салгадо и Юри Джоркаеф! Благодаря на домакините от Саудитска Арабия за уникалното гостоприемство! Честито на Aл Ахли (Египет) и Клуб Леон (Мексико) за класирането на полуфиналите!", написа Стоичков.

Припомняме ви, че преди два дни българската футболна легенда взе участие в демонстративен мач в Джеда, в който бившият играч на Барселона реализира хеттрик за своя тим, който спечели въпросния двубой с 6:2. Любопитното е, че Христо Стоичков бе част от отбора на ФИФА, за който две попадения в тази среща реализира президентът на централата Джани Инфантино.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Културното министерство е забранило демонтажа на Паметника на Съветската армия, сочи документ
Културното министерство е забранило демонтажа на Паметника на Съветската армия, сочи документ
Фенове на Ботев Пд проведоха среща с кмета на Пловдив Костадин Димитров
Фенове на Ботев Пд проведоха среща с кмета на Пловдив Костадин Димитров