НОВИНИ

Христо Янев: Предпочитам да съм слаб, но честен и с достойнство

христо янев направим всичко запазим мястото първа лига
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:39, 30.04.2023
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Пирин Христо Янев отново бе откровен за нещата в отбора му. Той смята, че Пирин е можел да спечели поне точка срещу Берое и не е бил надигран. В Стара Загора "орлетата" отстъпиха минимално с 0:1 на състава на Никлай Киров.

"Не ни надиграха, вкараха ни гол, ние не успяхме. Моите играчи се стараят и правят всичко, което могат", каза Янев след загубата.

"Предпочитам да съм слаб, но честен и да работя с достойнство. За първи път ще кажа, че съдиите продължават да ощетяват отбора ни. Виждам част от моите футболисти, които вече нямат желание да играят, при положение, че ни ощетяват. Уважавам Мечев, но имаше поне две ситуации, в които можеха да му покажат жълт картон. Преди година казах, че може би трябва съдиите да съберат всички треньори и да обяснят какви са правилата, какво да очакваме", каза треньорът. Той допълни, че по времето, когато е бил футболист на стадиона на Берое, някои хора дори не са се събличали да играят.

"Иска ми се да имам ресурсите и възможностите на Ботев Пловдив, но съм треньор на Пирин и нашето положение не се е променило от първия ден, в който работя тук. Но ще продължим да се борим до последно с идеята да спасим отбора", каза още Янев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Манчестър Юнайтед надделя над Астън Вила с гол на Бруно Фернандеш
Манчестър Юнайтед надделя над Астън Вила с гол на Бруно Фернандеш
Николай Киров: Сега е време да събираме точки
Николай Киров: Сега е време да събираме точки