НОВИНИ

Ибрахимович aут за 4 двубоя, пропуска първия мач срещу Манчестър Юнайтед

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:38, 02.03.2021
Чете се за: 00:34 мин.
Футбол
ибрахимович сут двубоя пропуска първия мач манчестър юнайтед

Нападателят на "росонерите" ще отсъства в следващите 10 дни, което означава, че няма да може да вземе участие в 4 от срещите на своя тим, включително и сблъсъкът на "Олд Трафорд" с Манчестър Юнайтед от 1/8 финалите в Лига Европа.

По този начин Ибракадабра няма да получи възможността да се завърне в Манчестър, където прекара сезон и половина и успя да вдигне трофея именно от втория по сила европейски клубен турнир.

39-годишния швед продължава да страда от травма в бедрото, която няма да му позволи да помогне на Милан в този много важен етап от кампанията.

Освен пътуването до Англия, Ибрахимович няма да бъде на разположение на Стефано Пиоли и за ключовите двубои от Серия "А" срещу Удинезе, Верона и Наполи.

След тези 10 дни Златан ще премине нови медицински прегледи и ако всичко е наред, то той ще започне възстановителен процес.

Друг играч на "росонерите" Хакан Чалханоглу страдат от абсолютно същата контузия в лявото бедро и също е аут за мача срещу Удинезе, а участието му срещу Верона засега остава под въпрос.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лекари и фармацевти с призив: 8% от БВП да се заделят за здраве
Лекари и фармацевти с призив: 8% от БВП да се заделят за здраве
Левски със специална емблема върху екипите си за 3 март
Левски със специална емблема върху екипите си за 3 март