НОВИНИ

Игор Йовичевич: Не е имало подценяване от наша страна

Трите точки винаги са важни, каза още треньорът на „зелените“ при победата над Септември.

Игор Йовичевич: Не е имало подценяване от наша страна
Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
23:01, 20.10.2024
Чете се за: 02:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Лудогорец постигна още една победа в Първа лига. „Орлите“ надиграха Септември с 2:0 на Националния стадион „Васил Левски“. Старши треньорът Игор Йовичевич остана доволен от това, което показаха разградчани и добави, че не е имало подценяване.

рите точки винаги са важни. Играхме на тежък терен, който се отрази и на двата отбора. Надявахме се да бъде в друго състояние, но това бяха условията днес. Представихме се добре в нападение, имахме добра транзиция на топката. Септември също има добри футболисти, които успяха да ни затруднят няколко пъти. Но ние доминирахме във всички зони на терена и създадохме достатъчно положения“, каза наставникът.

"След като получи червен картон е ясно, че този отбор се връща по-назад и създава по-плътен блок, който трудно се минава. Ние бяхме изцяло концентрирани в този двубой. Не е имало подценяване от наша страна. За нас беше предизвикателство да видим колко бързо ще местим топката от ляво на дясно, да пробваме далечни удари. Поздравявам момчетата за това, което направихме“, продължи хърватинът.

"Надяваме се да постигнем нов рекорд по чисти мрежи, но дори и в Германия Байерн не може да го постигне толкова лесно. Смятам, че когато бързо успяваме да си върнем топката, това ни помага доста повече. Става по-лесно когато сме стабилни в защита“, каза треньорът относно предстоящия мач от Лига Европа срещу Андерлехт.

"Какво мисля за мача с Андерлехт? Сериозен двубой ни ни чака, на високо ниво. Много сериозно предизвикателство е, Андерлехт тази година е в добра форма. В добър период е и ще бъде тежък двубой“, допълни той относно срещата с белгийците.

"Гледах дербито, разбира се. Видях интересни неща и от двата отбора. При всички положения статичните положения бяха важна част и Левски се възползва от едно от тях“, отговори той на въпрос за мача между вечните съперници в българския футбол.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Няма избран кмет на първи тур в карловското село Войнягово
Няма избран кмет на първи тур в карловското село Войнягово