НОВИНИ

Илиан Илиев: Ако има доказателство, може да коментираме

Неприятни неща са като слухове, които се носят, заяви треньорът на Черно море, който коментира новините и около националния отбор преди мача със Северна Ирландия

илиан илиев доказателство коментираме
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
19:55, 25.10.2024
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Черно море не успя да добави още един успех на сметката си в Първа лига. „Моряците“ загубиха с минималното 0:1 от Ботев Пловдив на стадион „Христо Ботев“. Старши треньорът Илиан Илиев заяви, че едно статично положение е решило крайния изход.

"Едно статично положение реши мача. Ние имахме по-чистите ситуации и не успяхме да отбележим. На този терен е сложно да се създават шансове. Това, което имахме като замисъл за мача, се изпълни, но тази статична ситуация реши двубоя. Не се сещам за едно чисто положение пред нашата врата, но Ботев свикна да печели по този начин“, бяха първите думи на опитния специалист.

"Видяхме терена и в предните мачове. Факт е, че не е добър и пречи да се създават ситуации. Положението на Кешеру е фрапантно, но това не е в нашите компетенции. Всеки мач е решаващ. Първенството е дълго. Нека да не правим сметки. Неприятно е, че се отвори разлика между нас и Ботев", допълни той и коментира слуховете, появили се в медийното пространство за случилото се в националния отбор преди мача със Северна Ирландия.

Както е известно, в последните дни се появиха слухове, че са играли комар, а един от тях е загубил 50 000 лева часове преди първия съдийски сигнал на стадиона в Белфаст.

"Тези неща може да коментираме наистина, ако има факти. Неприятни неща са като слухове, които се носят. Ако има доказателство, може да коментираме. Ако няма нищо - просто информация, хвърлена в пространството", допълни Илиан Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Чист успех за Марица в пловдивското дерби
Чист успех за Марица в пловдивското дерби
Проверка на факти: Кой трябва да ремонтира надлеза на Околовръстното в София?
Проверка на факти: Кой трябва да ремонтира надлеза на Околовръстното в София?