НОВИНИ

Илиан Илиев: Можем много по-добре

Второто полувреме вдигнахме оборотите, поясни треньорът на Черно море след минималната победа в Първа лига

Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
22:13, 20.10.2024
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Черно море се върна на пътя на победите в Първа лига. На стадион „Тича“ варненци надвиха Хебър с 1:0. Старши треньорът Илиан Илиев подчерта, че „моряците“ могат много по-добре.

Аз казах на футболистите, че със сигурност можем много по-добре, но тези мачове миналата година ни дадоха второто място. Така че аз нямам нищо напротив да бяхме взели по същия начин мача с ЦСКА 1918 тук или следващото равенство с Арда, така че трябва да подобрим като цяло нещата, но със сигурност трябва да подобрим и като цяло организацията в мачовете, да се влиза, съдиите да толерират по-бърза игра, а не това което се получи първото полувреме“, каза наставникът.

„Ние второто полувреме вдигнахме оборотите. Поздравявам и отбора на противника, искаше да постигне равенство, гостите се бяха затворили, използваха контраатаки, но мисля, че заслужавахме да победим. Със сигурност можем по-добре, особено в офанзивен план, поздравявам момчетата. След почивка е много важен първият мач и се радвам, че победихме“, добави той.

Лошото е, че влизаме в един цикъл с много мачове – играем в петък, после в сряда, после неделя с Левски и имаме двама души, които висят на левия фланг – Даниел Мартин и Цветомир Панов. При Даниел Мартин – той почувства някакви болки в аддуктора и излезе. При Цветомир Панов – мисля, че има по-тежка контузия в рамото, поднасяне и куриозното в тази ситуация е, че съдията не ни отсъди дори и фаул“, отбеляза треньорът на „моряците“.

Ние затова имаме хора, които стоят отвън, за да влязат. Някой път ни е трудно да определим титулярния състав и се радваме, но лошото е, че имаме двама души, които може би ще пропуснат следващите мачове и сме затруднени точно в тези зони, във фланговете. Живко Атанасов имаше удар в мускула, имаше някакви проблеми, надяваме се за следващия мач да е готов“, поясни Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха либиец, готвел атентат срещу израелското посолство в Берлин
Задържаха либиец, готвел атентат срещу израелското посолство в Берлин
На 81 г. почина операторът на "Време разделно" и "Мера според мера" Радослав Спасов
На 81 г. почина операторът на "Време разделно" и "Мера според мера" Радослав Спасов