НОВИНИ

Илиан Илиев: Не може един гол да повлияе на цялостното ти представяне

"Не знам на какво да го отдавам, може би на залога на мача", споделя специалистът след равенството с Локомотив Пловдив

Илиан Илиев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:49, 07.10.2023
Чете се за: 02:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев говори след равенството на своя тим с Локомотив Пловдив. Двата тима не се победиха и направиха 2:2 на “Тича”.

Стана хубав двубой с доста напрежение. Аз до нашия гол съм много доволен, играхме много добре и след изравнителния гол се пречупихме. Не може да ни повлияе толкова един гол особено на опитен отбор като нашия. След това веднага втори техен гол и от това не съм доволен. Второто полувреме започнахме плахо. Искахме да сме агресивни. Не може един гол да повлияе на цялостното ти представяне. Това, което искахме да правим, го правихме до техния изравнителния гол. Не може опитен отбор да допуска такъв срив в играта си. На нас малко ни трябва да се запали искрата и накрая можехме да вземем трите точки. Имаме резерви в последния пас, особено, когато останахме с повече хора. Можехме по-спокойно да подходим. Поздравявам футболистите за това, че се върнаха в двубоя и не загубиха", сподели специалистът.

"Един фал от 40-50 метра да ти повлияе така. Не знам на какво да го отдавам, може би на залога на мача. Не трябва да се допуска такъв срив. Останахме с двама човека повече и това оказа влияние, както и подкрепата на публиката. Това е едно цяло нещо, показахме характер и хората вярваха в нас. Трябваше да търсим повече победата. Направихме два поредни равни, но всички грешат. Видяхте, че хората, които влязоха от пейката, помогнаха да се опитаме да направим обрата. Може да се каже, че в точния момент идва тази пауза, тъй като имаме хора с проблеми. Единствено не е ясно кога ще се играе следващия и по-следващия кръг, не е ясна програмата. Никой не знае кога имаш почивка, кога да я предвидиш. Дано тези неща се изчистят, за да може да си направим програмата”, каза Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
16 задържани за хулигански прояви покрай дербито ЦСКА - Левски
16 задържани за хулигански прояви покрай дербито ЦСКА - Левски
Авиокомпанията Wizz Air отменя полетите от и до Тел Авив
Авиокомпанията Wizz Air отменя полетите от и до Тел Авив